Peggen.se

Peggen.se

Undervattenskamera

SemesterbilderPosted by David @ Peggen.se Tuesday, April 15 2014 15:52:33

Nu fick vi våra bilder som vi tog med vår undervattenskamera (engångs)

Fler bilder finns att titta på under bilgalleriet.

/ D  • Comments(0)//www.peggen.se/#post56

Barbados Dagar ....

SemesterbilderPosted by David @ Peggen.se Friday, March 28 2014 23:22:47

Har badat. Simmat, Spelat Tennis (blev av med en boll som en apa tog), Sportat, Solat, Ätit och haft det RIKTIGT skönt.

Idag var vi på vår katamarantur.

Har försökt att fota lite under vattnet men jag får vänta lite till bilderna kommer då det inte var digitalkameran som jag fotade med.

Både jag och Lina snorklade mitt bland sköldpaddor och färggranna fiskar. Sköldpaddor i olika storlekar mellan 50 till 100 cm i diameter. Vi var tillsagda att inte peka eller vifta med tårna då det kunde misstolkas av sköldpaddorna att det var något att äta. Men riktigt kul.

Jag lägger upp lite till bilder under BILD Biblioteket.

// D & L

  • Comments(3)//www.peggen.se/#post55

Barbados Dag 5 & 6

SemesterbilderPosted by David @ Peggen.se Saturday, March 22 2014 23:42:48

Barbados Dag 5

Idag har det ite blivit mycket fotograferat.

En del av oss har varit och tränat medan en halva gänget har tagit paus från detta.

Det har varit en lika skön dag som de föregående och har inget man kan klaga på.

Åt en utsökt ”kotlett” av grillad svärdfisk igår. Mumma.

Fick syn på ytterligare en sköldpadda idag under min morgonprommenad på stranden. En riktigt stor. Har nu bokat in oss på en utlflykt med en stor katamaran som tar oss till ett rev där det skall finnas mycket sköldpaddor som vi skall kunna snorkla med. Inte förrän om en vecka dock.

Enda bilden jag har att lägga ut idag är på bananerna som finns här på Gården. Undrar om de är till oss turister eller för någon annan. ??

Barbados Dag 6

Har haft ytterligare en underbar dag. Mycket solande, badande och sportande.I dag spelade vi tennis på kvällskanten då vi fick besök av fyra ”lekfulla linjedomare”.

När Lina skulle gå fram och fotografera började en av aporna att springa fram till henne vart på hon vände och galloperade iväg med apan hack i häl ...... Såg VÄLDIGT kul ut .... och jag som stod brevid och skrattade. Senare var det min tur och ta kort och en av aporna kom fram. Lika ”skraj” jag stod i alla fall kvar och apan satnnade en meter ifrån. Härliga små krabater. Enligt föreståndaren helt ofarliga. Men väldigt lekfulla. Modigast var då Lina som vågade först fram .... Puss Gumman!!

Nu är det snart middagsdags. Har bokat upp med ett andat par från Götet för lite sällskap till maten. Får se vad det kan bli för spännanade idag.

// D & L

  • Comments(1)//www.peggen.se/#post54

Barbados Dag 4

SemesterbilderPosted by David @ Peggen.se Thursday, March 20 2014 21:16:11
Mer Bad. Större vågor och riktigt härligt idag med. Mötte två sköldpaddor när vi var ute och kroppssurfade på vågorna lite längre in i bukten idag.

Vem behöver en parasoll när det finns inbyggda på stranden.


Såg dock till att det inte var några kokosnötter i som kunde överaska mig. Det hängde ett antal i palmen bredvid. "Två Kokosnötter på backen."


// D & L

  • Comments(1)//www.peggen.se/#post53

Barbados Dag 3

SemesterbilderPosted by David @ Peggen.se Wednesday, March 19 2014 23:38:28


Bada, bada & bada..Jag gillar att bada ......!!!!!Har haft ytterligare en riktigt skön dag vid havet. Fortfarande i viloläge (med lite träning på morgonen) och bara mycket ”koppla av”.

Inte ätit något spännande än idag, men har ju middagen kvar. Får se om jag kan hitta något mer inhemskt att smaka på.

Hittade lite krabbor vid klipporna en bit bort på stranden. De var väldigt färgglada och mycket kvicka. De hoppade mellan stenarna. Så på bilderna jag tog är det bara tråkiga orörliga stenar. Kanske jag kan hitta någon krabba om jag kollar noga på bilderna. Skall försöka fånga dem på bild en annan dag. En annan Svensk turist gjorde som jag. Fotade med lite större och avancerad kamera då det kom en jättevåg och blötte ner både ...... ”det mesta”.
Det simmade förbi två sköldpaddor i går precis där vi låg och badade. Riktigt stora. Över halvmetern i diameter i skalet. Dock ingen kamera i närheten så jag kunde fånga dem på bild. Heller ingen syn efter någon haj. Hade dock sällskap av denna lilla färgglada ödla vid lunchbordet.

// D & L (Jag lägger till lite mer bilder i bildsidan, länk finns till höger lite längre upp)

  • Comments(1)//www.peggen.se/#post52

Barbados Dag 2

SemesterbilderPosted by David @ Peggen.se Tuesday, March 18 2014 22:37:06
smiley

Vilken dag.Har legat vid havskanten och bara njutit idag. Tror att jag han med 10 dopp i plurret innan lunch. Det går att ligga i vattnet precis hur länge man vill. Så pass varm att det inte finns en chans att börja frysa.Det fläktar ganska bra men det är bara skönt i solen.

Till lunch idag åt vi FlygFisk. Spännande. Smakade riktigt bra den med.

Nu ut för lite middag.

  • Comments(3)//www.peggen.se/#post51

Barbados

SemesterbilderPosted by David @ Peggen.se Tuesday, March 18 2014 01:02:21

Äntligen framme efter ca 11 timmar på flygplanet. Hade betalat lite extra för att få säte med bättre utrymme och egen tv skärm. Men vet inte om det var värt det. För benen var det riktigt bra med plats, men för axlarna. Hmmmmm. Kommer nog ha träningsverk i bröstet för att man fick sitta och spänna sig att hålla in axlarna. DET VAR TIGHT.

Har inte hunnit bada idag. Bara kännt på vattnet med tårna. Men kände knappast någon skillnad i temperaturen mellan land och vatten alls. 28 grader på land. Så antar att jag kommer ligga i så länge att jag blir som ett russin i morgon.

Har hunnit med att shoppa lite förnödenheter och en suveränt god middag. Hot and sweet pulled pork sandwish med Coleslaw och sötpotatispommes med två utsökta dressingar till. Det ni svågrar. Kan garantera att ni hade njutigt lika mycket som jag av detta.

Får försöka uppdatera med lite bilder med.


Det kommer mera från västindiska Barbados.

  • Comments(0)//www.peggen.se/#post50

Sommar

BlandatPosted by David @ Peggen.se Tuesday, June 04 2013 22:19:53


  • Comments(1)//www.peggen.se/#post49
Next »