Peggen.se

Peggen.se

TRANSFORMERS

BlandatPosted by David @ Peggen.se Wednesday, October 17 2007 15:23:22

Såg filmen TRANSFORMERS igår.

Viste inte riktigt hur förväntningarna var hos mig. Ganska höga, men hade också hört från annat håll att de inte tyckte den var något speciellt.

Men nu efter har jag min egen åsikt om filmen och kan bara säga att ni som inte sett den - SE DEN!!!!

Jag själv som liten lekte ju med dessa robot-leksaker som gick att "bygga om". En blå bil kommer jag speciellt ihåg. Den kunde även göras om så den fick vingar och kunde flyga. Dock var de ganska ömtåliga och jag vet att "min" robot gick sönder då en kompis lekte med den. Var ganska putt på honom då! ( Dumma Henrik B. - ;o) )

Sedan så var det ju mycket tecknat TRANSFORMERS på TVn när jag var liten. Började tidigt på SKY Channel, DJ Cat Show.

Innan igår hade jag bara sett tre olika trailers med riktigt bra bild och ljud kvallitet. SÅ mina förväntningar, eller snarare mina förhoppningar, var nog ganska stora.

Filmen då. JO, den överträffade mina förväntningar. Inte trodde jag att jag skulle sitta i soffan (med hög volym på surroundsystemet) och känna det rysa i hela kroppen då och då under filmen. Jag kände mig som en lite pojke igen. Få se de otroliga leksakerna få liv igen. Och denna gång inte tecknat. Jag gillade filmen skarpt!! Riktigt Skarpt..

SÅ ni som än inte har sett den - se den!!!!

(Tror dock att vi grabbar som lekte med dessa leksaker för 20 år sedan får en mer WOW upplevelse av det än ni som inte känner att ni har något förhållande till dessa leksaker)

// David

  • Comments(1)//www.peggen.se/#post17