Peggen.se

Peggen.se

Barbados Dag 5 & 6

SemesterbilderPosted by David @ Peggen.se Saturday, March 22 2014 23:42:48

Barbados Dag 5

Idag har det ite blivit mycket fotograferat.

En del av oss har varit och tränat medan en halva gänget har tagit paus från detta.

Det har varit en lika skön dag som de föregående och har inget man kan klaga på.

Åt en utsökt ”kotlett” av grillad svärdfisk igår. Mumma.

Fick syn på ytterligare en sköldpadda idag under min morgonprommenad på stranden. En riktigt stor. Har nu bokat in oss på en utlflykt med en stor katamaran som tar oss till ett rev där det skall finnas mycket sköldpaddor som vi skall kunna snorkla med. Inte förrän om en vecka dock.

Enda bilden jag har att lägga ut idag är på bananerna som finns här på Gården. Undrar om de är till oss turister eller för någon annan. ??

Barbados Dag 6

Har haft ytterligare en underbar dag. Mycket solande, badande och sportande.I dag spelade vi tennis på kvällskanten då vi fick besök av fyra ”lekfulla linjedomare”.

När Lina skulle gå fram och fotografera började en av aporna att springa fram till henne vart på hon vände och galloperade iväg med apan hack i häl ...... Såg VÄLDIGT kul ut .... och jag som stod brevid och skrattade. Senare var det min tur och ta kort och en av aporna kom fram. Lika ”skraj” jag stod i alla fall kvar och apan satnnade en meter ifrån. Härliga små krabater. Enligt föreståndaren helt ofarliga. Men väldigt lekfulla. Modigast var då Lina som vågade först fram .... Puss Gumman!!

Nu är det snart middagsdags. Har bokat upp med ett andat par från Götet för lite sällskap till maten. Får se vad det kan bli för spännanade idag.

// D & L

  • Comments(1)//www.peggen.se/#post54